Om sidan

Team Ranarim - glada och uppspelta över vår nya hemsida

Välkommen till Ranarim Sommarmöbler, en verksamhet som bygger på en förkärlek för naturen, skönheten i åtminstone utformade utomhusmöbler och hängivet hantverk. Vi är inte bara din pålitliga källa för vackra, hållbara och funktionella möbler, vi är också med att skapa minnesvärda sommardagar för dig och din familj.

Vårt uppdrag

Vår mission är att förvandla din utemiljö till en inbjudande extension av ditt hem, ett utrymme där du kan koppla av, äta, arbeta eller bara njuta av utomhushygien. Alla våra produkter har designats med hänsyn till ditt välbefinnande och är utrustade med alla funktioner du behöver för att tillgodose dina behov.

Vår historia

Början på Ranarim Sommarmöbler går tillbaka till 1990, då vi öppnade vår första butik i ett litet showroom i Stockholm. Sedan dess har vi utmärkt oss genom att erbjuda överlägsna och innovativa utemöbler med stark tonvikt på kundtjänst och smakfull design.

Expansion genom åren

Under de senaste årtiondena har vi vuxit till att bli en av Sveriges ledande leverantörer av kvalitets utemöbler. Men tillväxten har aldrig skett på bekostnad av kvaliteten på våra produkter. Vi strävar fortfarande efter att tillhandahålla endast de bästa möblerna till våra kunder, oavsett hur stora vi blir.

Vad gör oss unika?

Det som skiljer oss från konkurrenterna är vår förpliktelse att erbjuda endast toppkvalitativa möbler till konkurrenskraftiga priser. Vårt fokus ligger inte bara på att erbjuda bra produkter, men att skapa en fantastisk kundupplevelse, från tidpunkten för inköp fram till leverans och efterföljande service.

Vårt team

Vi har ett engagerat och kunnigt team som står till din tjänst för att hjälpa dig med alla dina frågor och krav. Våra säljexperter, designers och kundtjänstteam delar alla samma passion för utomhusmöbler och är här för att hjälpa dig hitta de perfekta möbler för ditt utomhusliv.

Vår engagemang för hållbarhet

Vi är fast beslutna att göra vår verksamhet så hållbar som möjligt genom att använda miljövänliga produktionsmetoder och material. Vi tror på att bidra till en mer hållbar framtid med miljövänliga produkter och affärspraktiker.

Så, oavsett om du letar efter den perfekta solstolen att koppla av i eller det idealiska matbordet för dina sommarfester, rely on Ranarim Sommarmöbler. Vi ser fram emot att hjälpa dig att skapa ditt dröm utomhusrum.

Tack för att du väljer oss!

Teamet på Ranarim Sommarmöbler.